/


 

 

Vraag en antwoord

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een email via: info@brasa-festival.nl

 --Waar kan ik toegangskaarten kopen voor het Brasa Festival?

Kaarten kunnen online worden gekocht via de website Brasa Festival en TivoliVredenburg. Ook kun je de tickets aan de kassa kopen bij TivoliVredenburg.

Toegangskaarten (inclusief servicekosten en garderobe) kosten €23,- in de voorverkoop, op de dag zelf kost een kaart €28,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.

De kassa van TivoliVredenburg bevindt zich in de centrale hal op de begane grond (onder de houten trap tegenover de foto expositie). Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht. Telefoonnummer kassa: 030 - 2314544 (ma t/m za 10.00-18.00). Openingstijden kassa in de centrale hal: 10.00-21.00 (ma t/m za).


--Waar kan ik parkeren bij TivoliVredenburg/Brasa Festival?

Adres voor je routeplanner: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht. 

- P5 Parkeergarage Hoog Catharijne - Rijnkade 16

De tijdelijke ingang van P5 bevindt zich aan het Vredenburgplein, op de hoek met Achter Clarenburg. Volg bij het verlaten van de parkeergarage de bordjes  Uitgang binnenstad en Uitgang Hoog Catharijne. Sla linksaf en loop rechtdoor over het plein, aan de linkerzijde ligt TivoliVredenburg. Loop door de steeg, met het gebouw aan je linkerkant, en neem aan het einde van de steeg de ingang aan de linkerkant. Bekijk ook de plattegrond met de looproute.

- P6 Parkeergarage Hoog Catharijne - Rijnkade 3
Parkeergarage Paardenveld - Kroonstraat 9
Parkeergarage Bijenkorf / La Vie - Sint Jacobsstraat 1


--Welke snacks en maaltijden zijn er verkrijgbaar op het festival?

Een aantal geselecteerde cateraars verzorgen een assortiment aan snacks een maaltijden. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 14.00 tot ca. 21.00 uur. Mogelijk dat vanaf begin avond bepaalde snacks en maaltijden uitverkocht kunnen zijn. Snacks en maaltijden die o.a. worden verkocht:

Nasi/bami met kip of saté, Moksi alesi, Broodjes: kip/bakkeljauw/pom/fachong, Petjel, Goedangan, Saté, Pindasoep, Soato soep, Rijst met groentemix (vegetarisch), Rijst met pom, Tahoe of saté lontong, Saté, Goelong goelong, Chips (cassave/banaan), (gevulde) Bara, Rotiwrap, Maaltijd roti kip of vega, Schaafijs, Bloedworst, Vleesworst, Fladder, Broodje bakkeljauw, Bojo, Viadu, Eksi kuku, Maizenakoekjes, Kokoskoekje. Ook Surinaamse dranken (beperkt) verkrijgbaar bij een aantal stands: Dawet, Gemberbier. 


--Is het Brasa Festival Utrecht goed toegankelijk voor minder validen?

TivoliVredenburg is volledig toegankelijk voor minder validen. Het gebouw is echter zo groot, dat het handig is om een van onze medewerkers aan te spreken zodat hij of zij je naar de juiste locatie kan begeleiden. In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. 


--Kan ik een stand huren op het Brasa Festival?

De locatie van het Brasa Festival is een Muziekcentrum. Hierdoor is er zeer beperkte ruimte voor de plaatsing van stands. De organisatie van het festival heeft daarom een beperkt aantal stands met eten, drinken en hapjes die zijn bestemd voor geselecteerde cateraars. Er zijn geen stands te huur voor de verkoop van eten, drinken, commerciële artikelen en het aanbod van informatie. 

 
Info